De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘'em or you love ‘'em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil j...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘'em or you love ‘'em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Heeft Kim weer aan haar neus laten sleutelen?

Door haar beroemde grote billen en de komst van zoontje Saint, zou ze de aandacht maar al te goed weg kunnen houden van haar neus. Ze zou namelijk, volgens verschillende plastische chirurgen, moeder natuur weer een handje hebben geholpen. Haar neus lijkt namelijk smaller en het puntje zou gelift zijn. Daarnaast zou ze ook een kleine bobbel hebben laten weghalen. De chirurgen denken dat ze een niet-chirurgische neuscorrectie is ondergaan met behulp van vullers. Bekijk de foto's hier.

Rob Kardashian en Scott Disick vaak samen

De laatste tijd worden Rob en Scott steeds vaker samen gespot. Dit zou deel uitmaken van een masterplan, bedacht door niemand minder dan Kris Jenner. De twee doen samen veel aan gokken op football en andere sportwedstrijden, vertelt een bron aan Radar Online. Kris zou er van overtuigd zijn dat als iemand kan doordringen tot Rob, het Scott en Lamar zijn. Kris zou niets liever willen dan weer deel uitmaken van Robs leven. Vooral nu het erop lijkt dat haar dochters, ieder om hun eigen redenen, haar aan het verlaten zijn.

Bizarre fotoshoot van Kris Jenner

Het lijkt wel of niets te gek is voor momager Kris. In een reeks foto's uit een shoot voor Harper's BAZAAR is ze wel héél bijzonder afgebeeld. Het thema van de shoot is 'circus' en dat is goed terug te zien. Zo is Kris te zien met een leeuw én met een enorm zwaard dat ze in haar mond stopt. De meest bijzondere foto is echter waar de momager is vastgebonden aan een schietschijf met om haar heen iets dat lijkt op een stel gegooide messen.

Bron: Radaronline.com, Instagram, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook