Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Het lijkt steeds serieuzer te worden tussen Katy Perry en Orlando Bloom

Een insider vertelt aan People Magazine dat Katy en Orlando het steeds leuker hebben samen. Ook brengen ze meer tijd met elkaar door en zouden ze elkaar zelfs al hebben voorgesteld aan vrienden en familie. Ze worden steeds vaker met elkaar gespot, én Katy is al met het zoontje van Orlando in het openbaar gezien. Wij wachten in spanning af!

Madonna huurt privé-detective in om voogdij over zoon Rocco terug te winnen

Het getouwtrek over de zoon van Madonna en Guy Ritchie, Rocco, speelt al langere tijd. De 15-jarige Rocco woont momenteel bij zijn vader, maar zijn moeder Madonna is het hier absoluut niet mee eens en onderneemt stappen. Zo zou ze nu een privé-detective hebben ingeschakeld die haar ex in de gaten houdt. Op deze manier zou ze willen bewijzen dat Guy niet in staat is om Rocco op te voeden, waarna de jongen weer bij zijn moeder komt te wonen.

Rechtzaak tegen OITNB-actrice Taryn Manning krijgt aparte wending

De actrice van Orange is the new black werd door visagiste Holly Hartman aangeklaagd voor het geven van een kopstoot en een aanval met schoonmaakspray. Holly eiste ook een straatverbod tegen de actrice. Op de dag van de rechtszaak kwam de visagiste echter niet opdagen, waarna de rechter besloot om de zaak te seponeren. Taryn ontkent het hele verhaal en zegt juist het slachtoffer te zijn. Daarom overweegt ze nu zélf juridische stappen te ondernemen tegen Holly.

Bron: BuzzE, Shownieuws, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook