Slecht nieuws voor Estelle Cruijff

Het heeft even geduurd, maar het hoge woord is er eindelijk uit. Ruud Gullit heeft in weekblad Story bevestigd dat er &e...

Lees ook

Het heeft even geduurd, maar het hoge woord is er eindelijk uit. Ruud Gullit heeft in weekblad Story bevestigd dat er éindelijk een eind is gekomen aan de scheiding met Estelle Cruijff. Toen het stel uit elkaar ging eiste Estelle een alimentatie van maar liefst 21.000 euro per maand. Helaas voor haar gaat dit feestje niet door.

Is dat even jammer

De rechter vond dit torenhoge bedrag ook een beetje te gek worden, en vond een bedrag van 17.000 euro in totaal wel genoeg. Dat zijn flink wat euro's minder dan waar ze in eerste instantie op had gehoopt. Volgens een verslaggever van het weekblad moet Estelle nu wel financieel iets gaan veranderen, als ze haar huidige levensstijl wil behouden. Vorig jaar vertelde Estelle nog dat ze bezig is met een nieuw televisieprogramma, een sieradenlijn en in gesprek is met een blad. Met de financiële toekomst van Estelle zal het allemaal dus wel goedkomen!

Lees ook: Estelle Cruijff doet schokkende onthulling over zaak Badr Hari

Bron: Shownieuws, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook