Plussize model wordt uitgeroepen tot meest sexy beach babe

Jarenlang werd plussize model Mar Tarres gepest op internet vanwege haar gewicht. Nu laat ze haar pesters een poepi...

Lees ook

Jarenlang werd plussize model Mar Tarres gepest op internet vanwege haar gewicht. Nu laat ze haar pesters een poepie ruiken, want ze is namelijk uitgeroepen tot meest sexy beach babe. Go, Mar!

Pak aan!

Na jaren van pesterijen was de 28-jarige het zat. Onder de naam 'Screwed-up Girls Stand up' op Instagram kwam ze in opstand tegen de pestkoppen met behulp van motiverende quotes en mooie bikinifoto's van zichzelf en andere plussize vrouwen. Uiteindelijk werd ze uitgeroepen tot meest sexy beach babe, en dat betekent erg veel voor haar.

Motiverende woorden

Aan de lokale media vertelt ze: 'De mensen hebben gestemd voor een normaal lichaam, compleet met cellulitis, wat extra kilo's, striae, en borsten die zijn gaan hangen na een zwangerschap.' Op haar Facebook schreef ze ook nog een mooi bericht, nadat ze de titel in de wacht had gesleept. 'Bedankt vrienden, dat jullie je zorgen hebben gemaakt om wat er over mij werd gezegd. We blijven strijden voor de acceptatie van álle soorten lichamen. Niemand mag ons vertellen wat mooi of lelijk is. Beauty is in the eye of the beholder.'

Bron: Daily Mail, Beeld: iStockphoto, Instagram

Lees ook: Onbewerkte foto's van plus-size model gaan viral​

Maiaaaameee naa mentira Carlos Paz!! Jaja

Een foto die is geplaatst door Mar Tarres (@tarresmar) op

Laatste nieuws

Zie ook