Man ontdekt op bijzondere wijze dat zijn vrouw zwanger is

Het internet staat bomvol leuke, emotionele en hilarische filmpjes van vrouwen die hun mannen verrassen met het gew...

Lees ook

Het internet staat bomvol leuke, emotionele en hilarische filmpjes van vrouwen die hun mannen verrassen met het geweldige nieuws dat ze zwanger zijn. In dit verhaal is het echter andersom. De man kwam er op een wel héél bijzondere manier achter dat zijn vrouw in verwachting was.

Verrassing!

Toen de man naar de statistieken van de Fitbit (een activiteiten- en slaaptracker) van zijn vrouw keek, zag hij dat haar hartslag wel erg gestegen was de afgelopen dagen. In eerste instantie dacht hij dat het ding stuk was en vroeg op Reddit om hulp. ''Ik denk dat de Fitbit van mijn vrouw kapot is. De laatste dagen meet hij haar hartslag als verhoogd, zodat ze voortdurend in de 'vetverbrandingszone' zit. Maar gezien haar gebrek aan beweging, zou me dat sterk verbazen'', schreef hij. Vervolgens wilde hij graag weten hoe de Fitbit te resetten was.

Een Reddit-gebruiker twijfelde eraan of de Fitbit wel echt stuk was en vroeg of zijn vrouw soms veel last had van stress of misschien zelfs zwanger was. Dat zette de man aan het denken. Het koppel haalde just in case een zwangerschapstest in huis en ja hoor: a bun in the oven! De man kon het niet laten om op Reddit te laten weten dat nu zíjn hartslag verhoogd is. Lief!

Lees ook: Is dit het bewijs dat Cameron Diaz in verwachting is?

Bron: HLN.be, Beeld: Istockphoto

Laatste nieuws

Zie ook