Bizar! Moeder (33) wordt verward met 14-jarige dochter

Ontmoet de 33-jarige Donna Galt, een moeder van zes kinderen die, naar eigen zeggen, regelmatig wordt verward met haar 1...

Lees ook

Ontmoet de 33-jarige Donna Galt, een moeder van zes kinderen die, naar eigen zeggen, regelmatig wordt verward met haar 14-jarige(!) dochter.

#Twinsies

Donna vertelt aan de Britse krant Daily Mail dat men vaak denkt dat zij en haar 14-jarige dochter Mya een tweeling zijn. De twee kleden zich hetzelfde, hebben een soortgelijk kapsel en zelfs hun make-up dragen ze hetzelfde. De twee hebben een heel unieke band. “Als je denkt dat een moeder van zes geen killer body kan hebben, think again. Hard werken en de zorg voor mijn zes kinderen houdt me fit. Dat wil ik ook aan hen overdragen eigenlijk aan al mijn kinderen. Voor een tiener is Mya al heel erg classy, sexy en slim – net als haar moeder”, vertelt Donna trots. “We zijn het perfecte team en ze houdt me jong. Veel moeders zijn jaloers op mij, maar wij negeren ze gewoon en lachen erom. Wat kan het ons nou schelen wat zij denken. Ik hou van de speciale band met mijn dochter.”

Bekijk de foto’s hieronder, zie jij de gelijkenis. Meer zien? Klik dan HIER!

Lees ook: Moeder en dochter worden aangezien voor tweeling​

Bron: Daily Mail, Beeld: iStockphoto, Facebook

Such a good night at Ed Sheeran with my mum

Laatste nieuws

Zie ook