Slecht nieuws voor Ben Saunders

Aii, slecht nieuws voor Ben Saunders. De zanger draait vijf maanden de bak in, omdat hij verdacht wordt van het mishande...

Lees ook

Aii, slecht nieuws voor Ben Saunders. De zanger draait vijf maanden de bak in, omdat hij verdacht wordt van het mishandelen van een verkeersregelaar in zijn woonplaats Hoorn tijdens 5 mei.

Bad boy Ben

Tegen Saunders vader is een eis van negentig dagen cel of een taakstraf van 180 uur uitgesproken, tegen broer Jamie vier maanden. Bens broer Dean, die overigens ook geen lieverdje is, was het helemaal niet eens nadat de strafeis tegen zijn vader bekend werd. “Bullshit”, was zijn antwoord. Afgelopen jaar werd Dean door de rechtbank in Alkmaar veroordeeld tot acht maanden celstraf wegens de brandstichting, de mishandeling van zijn ex-vriendin en een boete van 200 euro wegens verboden wapenbezit.

Op Bevrijdingsdag werd de vader van de eerste Voice of Hollandfinale staande gehouden door een verkeersregelaar. Ben Saunders kwam daarop zijn tattooshop aan het Hoornse Kerkplein uit en zou de verkeershandhaver hebben mishandeld. Hij liep een hersenschudding, gebroken kaak en gescheurde kin op. De ook betrokken Jamie Saunders zat al eerder vast voor mishandeling.

Lees ook: Viral: Mishandelde blogster vertelt openhartig over huiselijk geweld

Bron: Show, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook