Er is weer een nieuwe Human Barbie opgedoken

Eerder schreven we al over de opmerkelijke Human Barbie, Valeria Lukyanova. Ze verraste iedereen met haar verschijning,...

Lees ook

Eerder schreven we al over de opmerkelijke Human Barbie, Valeria Lukyanova. Ze verraste iedereen met haar verschijning, eigen single en sexy fotoshoot. Nu is er een nieuwe Human Barbie opgedoken en ze is dichterbij dan je denkt!

Popje

De 22-jarige Hannah Gregory is benoemd tot eerste menselijke Barbie in Engeland. Dit vanwege haar pop-achtige en plastic fantastic uitstraling. Hannah is momenteel student aan de Universiteit van Sheffield. Haar lichaam lijkt erg veel op de originele Barbiepop: een smalle taille, getuite lippen, grote ogen met contactlenzen en nepwimpers en lang, golvend haar. Ook haar kledingkast is geïnspireerd op de Mattel-pop: álles is lichtroze!

Bekijk ’t

Hoewel Hannah op straat veel afkeurende blikken krijgt, heeft ze op Instagram toch al ruim 21.000 volgers. Op haar account plaatst ze veel pop-achtige foto’s met veel, héél véél roze. Ze zegt: “Als je gelukkig bent met je eigen stijl, dan doet het er niet toe wat anderen achter je rug om over je zeggen. Who cares? Het is hun eigen mening.” Tsja, geef haar eens ongelijk?

Lees ook: Cool! Barbie kondigt vernieuwde poppen aan

Bron: Metro, Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook