All the single ladies: Zo vermaak jij je op Valentijnsdag

Valentijnsdag is om de hoek, maar daar zit niet iedereen op te wachten. Voor singles kan het een irritante (al die...

Lees ook

Valentijnsdag is om de hoek, maar daar zit niet iedereen op te wachten. Voor singles kan het een irritante (al die slijmerige stelletjes) of zelfs confronterende dag zijn. Tijd om daar verandering in te brengen!

1. Ga naar de film ‘How To Be Single’

Of je nu met je moeder of beste vriendin gaat, het wordt vast en zeker hartstikke gezellig. De film is een komedie die draait om het herstellen na een break up en jezelf weer helemaal aanpassen aan het single leven. In de film spelen onder andere Rebel Wilson en Dakota Johnson.

2. Een dagje voor jezelf

Binnen no-time word je meegezogen in de sleur van het dagelijks leven en heb je amper tijd om jezelf te verwennen. Tijd om actie te ondernemen. Boek een heerlijke massage, manicure, pedicure, ga shoppen en ga zo maar door. Ga lekker in je eentje op pad zodat je met niemand -maar dan ook echt niemand- rekening hoeft te houden. Deze dag draait niet om mannen, 14 februari draait geheel om jou!

3. Koop iets leuks voor jezelf

Een beetje powervrouw heeft geen man nodig om haar te voorzien van een mooi sieraad of een geweldig paar schoenen. Trakteer jezelf op iets dat je normaal gesproken niet zo snel zou kopen. Gewoon omdat het kan. En je het verdient.

4. Netflix en chill

Eerlijk is eerlijk, niets is beter dan de hele dag Netflix en chill met je huisdier. Pak dat extra dekentje, die grote bak ijs en je kat erbij en installeer je lekker in bed. Dankzij Valentijnsdag heb jij weer een excuus om aan een geheel nieuwe serie te beginnen – en meteen helemaal af te kijken.

5. Stralen in de sportschool

Ben je niet zo van het bankhangen? Ga dan lekker naar de sportschool om jezelf flink in het zweet te werken. Op deze manier ben je gezond bezig én loop je misschien wel jouw mister right tegen het lijf. Want wie zegt dat de knappe singles niet óók naar de sportschool gaan om een saaie Valentijnsdag te overleven?

Lees ook: Déze schoen laat zien dat je single bent

Beeld: Youtube, Istockphoto

Laatste nieuws

Zie ook