Last minute Valentijnscadeaus voor iedere relatiestatus

Iets bedenken om je liefje met Valentijnsdag te geven, kan heel stressvol zijn. Zijn jullie al een jaar of acht sam...

Lees ook

Iets bedenken om je liefje met Valentijnsdag te geven, kan heel stressvol zijn. Zijn jullie al een jaar of acht samen? Dan zijn je ideeën simpelweg op. Kennen jullie elkaar pas net? Dan heb je nog geen idee wat hij leuk vindt. Daarom zes cadeautips, afhankelijk van jullie relatiestatus.

Jullie zijn pas een week samen

Oei, dit kan misschien een beetje awkward zijn. Je wil natuurlijk niet te groots uitpakken, maar niets geven is ook weer zo raar… Elkaar duidelijk maken dat het misschien een beetje een ongemakkelijke dag is, haalt vast wat spanning weg. Probeer er niet een heel ding van te maken. Geef hem bijvoorbeeld een leuke kaart met een grappige en persoonlijke boodschap.

Jullie daten een paar maandjes

De relatie is nog best pril, maar stiekem gaan jullie al richting real love. Samen uiteten gaan in een romantisch restaurant is dan een geweldig idee. Op die manier kun je flink uitpakken met je make-up, haar en je outfit, waarmee je hem zonder twijfel rode oortjes geeft.

Jullie zijn al meer dan een jaar samen

Dat jullie van elkaar houden is geen geheim meer. Inmiddels is jullie relatie toe aan het stadium: sieraden. Houdt hij niet van sieraden? Dan is een mooi horloge misschien wel het perfecte cadeau.

Jullie zijn verloofd

Op dit moment lijkt het wel of er extra druk op het Valentijnscadeau ligt. Jullie bruiloft komt eraan en je hebt eigenlijk bijna geen cadeau-ideeën meer. Probeer het daarom lekker persoonlijk te houden en maak een fotoboek van jullie tijd samen. Hiermee laat je zien hoe blij je met hem bent en heb je voor jezelf ook eventjes een creatieve uitlaatklep, win-win!

Jullie zijn getrouwd

Of jullie pas getrouwd zijn of al een jaar of 23, dat maakt helemaal niets uit. Waarschijnlijk hebben jullie het beide druk en is een avondje samen hetgeen waar jullie het liefst op zitten te wachten. Plan voor jullie tweetjes een heerlijk romantische avond. Hebben jullie kinderen? Kijk dan opa en oma lief aan, misschien willen ze wel oppassen.

Je hebt geen relatie

Yeey, je hoeft je niet druk te maken om cadeaus. Maar vind je Valentijnsdag als single girl toch niet zo leuk? Dit zijn vijf tips hoe je jezelf toch kan vermaken.

Lees ook: 8 Tekenen dat jullie relatie sterker is dan je denkt

Bron: Elitedaily.com, Beeld: Istockphoto, ASOS

@gallery(1003623)

Laatste nieuws

Zie ook