Vrouw met overgewicht transformeert in bikinimodel

Conner Rensch heeft vrijwel heel haar leven last van overgewicht. Al vanaf haar zesde was ze te zwaar en op haar 18e woo...

Lees ook

Conner Rensch heeft vrijwel heel haar leven last van overgewicht. Al vanaf haar zesde was ze te zwaar en op haar 18e woog ze zelfs meer dan 122 kilo… De Amerikaanse vrouw besloot het roer volledig om te gooien en dat is haar zeker weten gelukt!

Zelfmoord plegen

Op school werd Conner vaak gepest met haar gewicht en kreeg ze regelmatig worden als ‘dik’ en ‘lelijk’ naar haar hoofd geslingerd. Een van haar klasgenoten zei haar zelfs dat ze zelfmoord moest plegen… „Ik was een constante eter en vrat mezelf vol tot er niets meer bij kon. De jongens en meisjes uit mijn klas pestten mij. Ik werd altijd buitengesloten en op een bepaald moment zei een meisje zelfs via chat dat ik zelfmoord moest plegen.”

Conner belandde in een depressie, maar kwam er door middel van professionele hulp weer bovenop. Dat was dan ook het moment dat ze besloot om iets aan haar lichaam te veranderen. „Geen slecht voedsel meer en vooral heel veel kickboksen was wat ik deed.”

Kilo’s lichter

Nog geen maand later stapte Conner op de weegschaal en zag ze dat ze maar liefst 9,5 kilo lichter was. Vanaf dat moment vlogen de kilo’s eraf en nu is de 26-jarige vrouw al de helft van haar oude gewicht kwijt. “Ik ben vooral op emotioneel vlak veranderd. Eigenlijk was ik zelf mijn grootste pestkop. Nu heb ik geleerd om lief voor mezelf te zijn.”

Het geheim achter haar transformatie? “Doorzettingsvermogen, de hulp van een voedingsexpert en niet te vergeten van een personal trainer”, aldus Conner.

Van obesitas naar bikinimodel

Toen ze haar streefgewicht vorig jaar had bereikt, besloot Conner zich in te schrijven voor de World Beauty Fitness And Fashion-wedstrijd. En die won ze! “Het duurde even voordat ik mijn verhaal ergens durfde te doen. Het online zetten van foto’s van mezelf vond ik al eng genoeg, ik had nooit verwacht dat ik ooit zou meedoen aan een bikini wedstrijd. Maar het liet me zien dat wat ik ook wilde, met gezond verstand haalbaar is.”

Één ding is zeker: je herkent haar niet meer terug! Bekijk de foto’s hieronder:

Lees ook: Huisgenootjes onherkenbaar na transformatie

Bron: Daily Mail, Beeld: Istock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook