Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Ko...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Katy Perry en Orlando Bloom verbergen liefde niet meer
Het lijkt erop dat de prille liefde tussen zangeres Katy Perry en acteur Orlando Bloom steeds serieuzer begint te worden. De twee werden al vaker samen gespot, maar verdwenen toen nog discreet in een auto om hun romance voort te zetten. Insiders laten aan entertainmentwebsite Us Weekly weten dat hun liefde nu out in the open is.

Dit weekend werden de twee gespot op een feestje in Los Angeles en ze hun handen niet van elkaar konden afhouden. “Ze zoenden, dansten en hadden de hele avond elkaars hand vast”, vertelt een ooggetuige. “Ze zien er verliefd uit en lijken absoluut op een stelletje.”

Lady Gaga neemt David Bowie tattoe
Lady Gaga heeft de onlangs overleden David Bowie geëerd met een tatoeage. De popster heeft op haar zij een portret van Bowie laten vereeuwigen.

Een reeks video’s op Snapchat toont het hoofd van Bowie, zoals dat op zijn album Aladdin Sane te zien is. Ook de iconische bliksemschicht ontbreekt niet. De tatoeage werd gezet door Mark Mahoney bij de Shamrock Social Club in Hollywood. “Deze afbeelding heeft mijn leven veranderd”, schrijft Gaga. Bekijk de foto HIER.

Pat en Cissy Houston aangeklaagd
Bedelia Hargrove, de beheerder van de nalatenschap van Bobbi Kristina Brown, heeft Pat en Cissy Houston aangeklaagd. De twee zouden ondanks diverse verzoeken weigeren om voor het beheer te betalen.

Bobbi Kristina overleed in juli vorig jaar op 22-jarige leeftijd. De dochter van Whitney Houston lag maandenlang in coma, nadat ze eind januari 2015 bewusteloos was aangetroffen in bad.

Pat en Cissy, de tante en oma van Bobbi Kristina, moeten als medecurators alle betalingen vanuit het fonds goedkeuren, ook voor het beheer ervan. Pat en Cissy zouden echter alleen een krabbel zetten als ze zelf vinden dat een rekening ‘redelijk’ is. Dat zou tot een vertrouwensbreuk hebben geleid.

“De beklaagden belemmeren een goed beheer van de nalatenschap”, zo luidt de aanklacht volgens de website Bossip. “Tot op de dag van vandaag weigeren ze om de kosten van het beheer te betalen, ondanks herhaalde verzoeken daartoe.”

Laatste nieuws

Zie ook