Lil’ Kleine is woedend

Lil' Kleine ging tijdens een optreden afgelopen weekend letterlijk uit zijn dak. En dan niet in positieve zin...Uit zijn...

Lees ook

Lil’ Kleine ging tijdens een optreden afgelopen weekend letterlijk uit zijn dak. En dan niet in positieve zin…

Uit zijn plaat

De 21-jarige rapper stond lekker zijn ding op het podium in Dordrecht te doen, toen een jongen in het publiek zijn middelvinger naar hem opstak. Dat pikte Jorik Scholten, zoals Lil’ Kleine echt heet, niet. Hij stopte meteen de muziek en ging volledig uit zijn plaat. “Eruit! Hij moet eruit! Ga naar huis. Weg. Hij moet weg. WEG!”, schreeuwde hij en gooide er een paar heftige scheldwoorden achteraan.

En nu allemaal

Vervolgens liet hij de rest van het publiek ook hun middelvinger opsteken, maar dan naar de jongen. “Ik wil een middelvinger de lucht in, voor deze jongen!”. Lil’ Kleine staat er bekend om dat hij soms opvliegerig kan zijn. Eerder werd hij in Hilversum opgepakt toen hij het publiek opriep hun middelvinger naar de politie op te steken.

Onlangs gingen er nog geruchten dat Lil’ Kleine en zijn vriendin Monica Geuze uit elkaar waren. Vlogger en DJ Monica reageerde al snel op de roddels. Wat ze te zeggen had? Klik HIER.

Lees ook: Lil Kleine en vriendin delen steamy vakantiefoto’s

Bron: AT5, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook