De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Khloé schreeuwt in dronken bui naar Kris tijdens birthday speech

Momager Kris is weer een jaartje ouder en vierde haar 60ste verjaardag met een groot Great Gatsby feest. Net op het moment dat Kris al haar vrienden wil bedanken voor het feest en hun aanwezigheid, komt Khloé op haar af en pakt ze de microfoon. ”Niemand heeft interesse in jouw f*&king speech!” schreeuwt ze naar haar moeder. Eerder op de avond vroegen veel mensen naar Lamar en hoe het tussen hem en Khloé zat. Omdat ze de vragen -en misschien de waarheid- niet aankon, is ze maar champagne blijven drinken… Khloé is duidelijk een bad drunk.

Kourtney stuurt Kylie als spion naar feest Scott

Kourtney vertrouwt Scott stiekem voor geen meter en stuurt Kylie erop uit als spion. Afgelopen vrijdag was Scott de host van een party in 1Oak, New York. Kylie zou de hele tijd informatie, met betrekking tot zijn feestgedrag, moeten doorgeven aan Kourtney. De Kardashian is namelijk hartstikke bang dat hij weer terugvalt in zijn oude gedrag van teveel alcohol drinken en out-of-control gedrag. Een bron meldt aan Hollywoodlife dat Scott zich braaf gedragen heeft en Kylie geen interessante informatie heeft hoeven doorspelen.

Rob Kardashian weer back to business bij zijn sokkenlijn

Toen Rob nog fanatiek meedeed aan de realityserie van de familie zette hij een eigen sokkenbedrijf op. Al een hele tijd geleden heeft Rob een stapje teruggedaan bij de Arthur George sock collection en een hoop taken aan anderen overgelaten. Zijn nieuwe liefde, Blac Chyna, zou hem echter weer volledig geïnspireerd en gemotiveerd hebben om serieus aan de slag te gaan met zijn bedrijf. Volgens TMZ zou hij nu zelfs de collectie willen uitbreiden.

Bron: Hollywoodlife.com, TMZ.com, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook