Bizar: Partners blijken tweeling te zijn

Vroeger leek het je waarschijnlijk geweldig om ergens een verloren tweeling(zus) te hebben á la The Parent Trap. Het ove...

Lees ook

Vroeger leek het je waarschijnlijk geweldig om ergens een verloren tweeling(zus) te hebben á la The Parent Trap. Het overkwam twee verliefde jongens uit New Jersey. En je begrijpt: ze waren alles behalve blij met deze ontdekking…

DNA-test

Twee jaar geleden leerden de knappe mannen Jason Osbourne en Alex Brown elkaar kennen tijdens een modellenklus in New York. Ze waren opslag verliefd. Familie en vrienden merkten op dat het stel wel héél erg op elkaar leek en zeiden regelmatig dat ze eens een DNA-test moesten ondergaan. Deels om van het gezeur af te zijn en deels voor de grap ondergingen lovers Jason en Alex toch maar die DNA-test. Alleen was de uitslag niet zo grappig. Ze bleken inderdaad familie van elkaar te zijn. Sterker nog: Ze waren een tweeling.

Broederliefde

Wat bleek? Bij de geboorte werden de jongens beide door een ander gezin geadopteerd. Voor Alex was het na de DNA-test meteen duidelijk: een relatie was niet meer mogelijk. Hij verliet de liefde van zijn leven, tot groot verdriet van Jason. “De man waarmee ik dacht mijn leven te delen, mijn soulmate, is in werkelijkheid mijn tweelingbroer… Ik weet niet of ik moet huilen of springen van vreugde”, vertelt Jason aan lokale reporters.

Hoewel het in Amerika strafbaar is om een seksuele relatie met een familielid te hebben, komen de broers vanwege de bizarre omstandigheden niet in de problemen.

Bron: Worldnewsdailyreport.com, Beeld: Twitter, Istockphoto

Laatste nieuws

Zie ook