Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Ko...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Justin Bieber heeft tattoo van ex

Hoewel het door vrijwel iedereen wordt afgeraden, liet Justin Bieber het toch gewoon doen: een tattoo zetten van zijn vriendin. Helaas is de relatie nu over, en zit Justin met de tattoo opgescheept. Het plaatje is een foto van zijn ex Selena Gomez, al lijkt hij niet hélemaal op de prachtige Selena. Justin heeft al een poging gedaan om hem te laten verwijderen. Dit lukte niet helemaal en daarom zit hij er nog steeds… Sorry!

Kim Kardashian adviseerde Chrissy Teigen bij onvruchtbaarheidsproblemen

De zwangere Chrissy Teigen steekt niet onder stoelen of banken dat ze te maken had met vruchtbaarheidsproblemen. Aan E! vertelt ze dat het advies van Kim Kardasian daarbij van harte welkom was. “Kim gaf me advies voordat we zelfs maar waren begonnen”, vertelt Chrissy samen met haar man John Legend op de rode loper van de Grammy’s.

Ze vertelt dat Kim – die ook moeite had om zwanger te raken – advies gaf over onder meer vruchtbaarheid en zwangerschapsmode. Hoe het is om daadwerkelijk ouders te worden is voor de twee nog de vraag. “We weten echt niet wat te verwachten. We zullen wel zien”, vertelt John. “We gaan het gewoon laten gebeuren. Ze komt er gewoon uit en dan zijn we klaar.”

Rihanna zegt op het laatste moment optreden op Grammy’s af

Rihanna heeft op het laatste moment haar optreden op de Grammy’s moeten afzeggen wegens ziekte. De zangeres kampt namelijk met bronchitis, meldt TMZ. Een woordvoerder van Rihanna meldt dat ze aan de antibiotica zat in de hoop fit genoeg te zijn voor de show tijdens de uitreiking van de Grammy’s. Ze was eerder op de dag al aanwezig om tot twee keer toe te repeteren, maar haar arts besloot uiteindelijk dat ze twee dagen rust nodig heeft omdat ze anders het risico loopt haar stembanden te beschadigen.

Bron: Cosmopolitan Australia, RTL Nieuws, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook