Moeder Glennis Grace reageert op beschuldigingen

De ruzie binnen de familie van Glennis Grace zal niemand ontgaan zijn. In een interview met Kek Mama vertelde...

Lees ook

De ruzie binnen de familie van Glennis Grace zal niemand ontgaan zijn. In een interview met Kek Mama vertelde Glennis dat haar moeder vroeger ‘losse handjes’ gehad zou hebben. Hierop reageerde haar tante fel dat de hele situatie niet klopte en Glennis juist losse handjes had. De moeder van Glennis reageert nu zelf: “Nu vertel ik wat er echt allemaal gebeurd is.”

Twee kanten

De moeder van Glennis, Cobie Becht, heeft wekenlang niet gereageerd op de geruchten. Toen de mensen uit haar omgeving vragen gingen stellen, was de maat vol. Familieleden vertellen aan Privé: “Glenda – zoals Glennis eigenlijk heet – moet zich diep en diep schamen. Haar moeder heeft altijd voor haar klaargestaan en alles gedaan wat zij kon om voor haar te zorgen. Dit heeft zij niet verdiend”. Glennis nam een deel van haar uitspraken terug, maar toch blijft het knagen aan Cobie.

Flinke klappen

Cobie vertelt aan Privé dat Glennis afgelopen zomer langskwam met taart en bloemen. Daar kwam het tot een fikse ruzie tussen moeder en dochter, waarbij ook klappen zijn gevallen. Máár: Volgens Cobie begon Glennis met slaan, niet zij. Ook zegt ze dat haar dochter zich niet heeft ingehouden: “Waar ze me maar kon raken heeft ze me geschopt en geslagen, tot een bloeduitstorting op mijn buik aan toe. Ik heb haar ook te grazen genomen hoor, echt wel! Ik laat me door niemand slaan, ook niet door mijn eigen kind.”

Glennis heeft nog niet gereageerd.

Lees ook: Glennis Grace vroeger aan dood ontsnapt

Bron: Telegraaf, Privé, Shownieuws, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook