Nieuw seizoen Geordie Shore: Dít zijn de nieuwe Geordie’s!

De opnames van het nieuwe seizoen van Geordie Shore zijn in volle gang. Nu de start van seizoen 12 steeds dichterbij kom...

Lees ook

De opnames van het nieuwe seizoen van Geordie Shore zijn in volle gang. Nu de start van seizoen 12 steeds dichterbij komt, vonden ze bij de succes-serie dat het tijd werd om de nieuwe gezichten te onthullen!

Nieuwtjes

Er zijn maar liefst twee nieuwkomers in dit seizoen: maak kennis met Chantelle Connelly (26) en Marty McKenna (21). De twee staan garant voor heel wat chaos in Newcastle. Chantelle hebben we al even gespot tijdens een avondje stappen, waar ze keihard onderuit ging. Ze is naar verluidt graag het middelpunt van de belangstelling en heeft in haar korte tijd bij de Geordie’s al meteen een frenemy gemaakt: Nathan. “Ik vind hem een sukkeltje”, zegt de brunette. Ook heeft ze heel wat toekomstplannen. Binnen vijf jaar wil ze getrouwd zijn, twee kinderen en een succesvol bedrijf hebben.

Marty kun je kennen uit het laatste seizoen van Ex On The Beach, waar hij geconfronteerd werd met ex Sarah. Zijn deelname aan het programma vindt hij het spannendste wat hij ooit heeft gedaan. Sarah zal vast not amused zijn als ze hoort dat Marty al seks heeft gehad met Geordie’s Chloe Ferry.

Oude bekende

Maar dat is nog niet alles: Marnie Simpson komt terug! Na haar verloving met toenmalig vriendje Ricky Rayment, verliet ze de serie. Nu noemt ze de verloving de grootste fout van haar leven en is ze weer hélemaal back on track. Marnie heeft een geschiedenis met Aaron, die ook in het huis zit. Zal er weer iets opbloeien tussen de twee in dit nieuwe seizoen? Ze zegt: “Ik haat hem. maar ik hou ook van hem.” Spannend, spannend!

Lees ook: Hyle alert! Zijn Holly en Kyle weer samen?

Bron: MTV Geordie Shore, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook