Ophef over Adele’s zoon in prinsessenjurk

Tussen haar optredens en nummer één hits door, geniet Adele ook volop van haar vrije tijd en de quality time met ha...

Lees ook

Tussen haar optredens en nummer één hits door, geniet Adele ook volop van haar vrije tijd en de quality time met haar gezin. Afgelopen week vlogen de zangeres, haar vriend Simon Konecki en hun zoon Angelo dan ook naar de happiest place on earth: Disneyland.

Natural beauty

Hoewel je Adele kunt uittekenen in de mooiste avondjurken en haar make-up altijd met veel zorg is aangebracht, koos de 27-jarige voor de gelegenheid voor een wat meer natuurlijke look. Gehuld in een zwarte casual outfit, sans make-up en een zwarte pet om het af te maken, leek Adele haast onherkenbaar. De moeder van één zorgde ervoor dat het voor Angelo een dag was om niet te vergeten. Er bungelden niet alleen tassen vol goodies aan zijn buggy, de 3-jarige kreeg ook een prinsessenjurk cadeau. En over die keuze is veel te doen.

Let it goooo

“Een jongen in een prinsessenjurk, dat kan écht niet”, “Hij heeft meisjesschoenen aan en een jurk” en “Wat zielig voor haar zoon”, zijn slechts een greep uit de vele reacties op de foto’s van het familie-uitje. Het moge duidelijk zijn dat een hoop mensen het een no go vinden om een jongen te kleden als en Disneyprinses. Er zijn ook veel mensen die het probleem er niet van inzien en vinden dat het moet kunnen, zo schreef een fan: “Angelo is gekleed als een Disneyprinses, nou en. Goed van Adele dat ze haar zoon laat dragen wat hij zelf wil, ook al wordt het niet geaccepteerd door de maatschappij. Als ze een dochter zou hebben die zich zou kleden als Buzz Lightyear of een Woody outfit aan zou trekken zouden er lang niet zo veel commentaar zijn.” Benieuwd naar Angelo’s outfit? Bekijk ‘m hieronder.

Lees ook: De transformatie van Adele

Bron: DailyMail, Mirror, Beeld: Hollandse Hoogte, Getty

@gallery(1003789)

Laatste nieuws

Zie ook