Toen & Nu: Echte meisjes in de Jungle

Echte meisjes in de jungle: Wie keek het niet?! Het programma bestond uit een groepje zeer opvallende, goedgebekte en be...

Lees ook

Echte meisjes in de jungle: Wie keek het niet?! Het programma bestond uit een groepje zeer opvallende, goedgebekte en bekende meisjes uit eerdere reality-programma’s van RTL 5 . Deze 10 meisjes gingen in 2012 de jungle van Suriname in om te strijden voor de hoofdprijs: 30.000 euro. Uiteindelijk ging de spraakmakende Britt Dekker er met de winst vandoor. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met de meisjes, en wat doen ze nu?

Toen

De meisjes kwamen uit verschillende programma’s van RTL 5:

– Britt Dekker en Ymke Wieringa hebben meegedaan aan het datingprogramma Take Me Out.

– Pauline Wingelaar en Leslie Keijzer waren bekend van Echte Gooische Meisjes.

– Amanda Balk en Nadia Derbane hebben meegedaan aan De Gouden Kooi.

– Anna Jonckers en Michella Kox kun je kennen uit Dames in de Dop.

– Adinda Kennedy en Jaëlle Leclerc kun je kennen uit Benelux’ Next Top Model.

Britt en Ymke

Britt Dekker was de gelukkige winnaar van het programma. Hierna mocht ze haar titel verdedigen in het programma Echte meisjes op zoek naar zichzelf. Na hun doorbraak op televisie, mede vanwege hun hilarische uitspraken, mochten Britt en Ymke meerdere televisieprogramma’s maken voor RTL. Zo maakten ze: De zomer van Britt en Ymke, Britt en Ymke en het mysterie van…, de talkshow Britt en Ymke stellen vragen, Waar rook is… zijn Britt en Ymke, en waren ze reisleider in het programma Britt en Ymke aan de bak in Blanes. Helaas werd hun contract bij RTL niet verlengd en moesten de meiden op zoek gaan naar iets nieuws.

Britt deed nog mee aan Sterren Springen en presenteerde in 2014 het programma Het beste idee van Nederland. Vanaf 2014 presenteert ze ook een wekelijkse aflevering voor paardenliefhebbers op het YouTubekanaal PaardenPraatTV. Ook mocht ze als freelancer aan de slag bij SBS.

Ymke deed mee aan programma’s als Atlas, Fort Boyard en Wie overleeft Nederland. Ook mocht ze op National Geographic Channel het programma Science of Stupid presenteren. Wat Ymke nu voor werk doet, is niet duidelijk.

Pauline en Leslie

Gooisch meisje Pauline trouwde in juli 2014 met Harmen Bisschop van Tuinen na een relatie van zes jaar. Hun liefde werd bezegeld met een liefdesbaby, want in mei 2015 beviel Pauline van hun zoontje Reinier Kees Dirk Pieter Bisschop van Tuinen. Momenteel maakt Pauline een fotoblog voor Findmymusthave.nl en heeft ze een eigen website, die nog online moet komen.

Wat Leslie nu doet, is onbekend.

Amanda en Nadia

Amanda Balk en Nadia Derbane kennen we van hun deelname aan de Gouden Kooi. Amanda kreeg een relatie met DJ Afrojack en was veel in het nieuws vanwege hun breuk, die tijdens haar zwangerschap van dochter Vegas gebeurde. Na haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle werd het rustig rondom Amanda. Op het moment is ze mede-eigenaar van het modelabel Rodeo Drive.

Nadia kreeg met Dennis uit de Gouden Kooi een kindje: Jaycee-Lynn. Na haar deelname aan Echte Meisjes hebben we vrij weinig van Nadia meer vernomen, en het is dan ook niet bekend wat zij nu doet.

Anna en Michella

Anna heeft niet stil gezeten. Ze deed mee aan programma’s als Dames in de Dop, Echte Meisjes in de Jungle en Hollands Next Top Model. Vorig jaar was ze nog te zien in het programma Kerels met een kleintje waarin we haar zwangerschap konden volgen.

Michella was één van de meest spraakmakende mensen uit het programma. Met haar grove uitspraken ging ze viral over het internet. Na haar deelname dook ze af en toe op in een televisieprogramma, maar brak niet verder door. Op het moment heeft ze haar eigen kledingwinkel met de naam Michella’s Fashion.

Adinda en Jaëlle

Adinda en Jaëlle zijn allebei modellen uit het programma Benelux’ Next Top Model.

Adinda is nog steeds succesvol als model. Jaëlle doet ook nog modellenwerk en is singer/songwriter.

Lees ook: Amanda Balk: ‘Deze zomer ben ik opnieuw onder het mes gegaan’

Bron: RTL, Beeld: Hollandse-Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook