Michael uit The Princess Diaries toen & nu

Toen de film The Princess Diaries 15 jaar geleden uitkwam, was er geen meisje die hem niet had gezien. Ze waren niet all...

Lees ook

Toen de film The Princess Diaries 15 jaar geleden uitkwam, was er geen meisje die hem niet had gezien. Ze waren niet alleen verliefd op het geweldige verhaal over het ‘gewone’ meisje Mia Thermopolis die een prinses bleek te zijn, maar ook op haar beste vriend Michael Moscovitz.

Lekker normaal

Michael, de knappe broer van haar beste vriendin Lilly, was een van de weinigen die Mia zag staan toen ze nog onhandig, niet fashionable en vooral heel gewoontjes was. Toch heeft hij er na het succes van The Princess Diaries voor gekozen om zelf weer een normaal leven te leiden.

Een echte rocker

Helaas zullen we Michael, wiens echte naam Robert Schwartzman is, niet zo snel weer op het witte doek spotten. Zijn liefde voor muziek is vele malen groter dan zijn liefde voor acteren, waardoor zijn carrièrekeuze snel gemaakt was. Muziek geeft me meer voldoening”, laat hij aan Bustle weten. Zijn band Rooney, die hij als tiener was gestart, kwam van de grond en zijn liedjes werden gebruikt in afleveringen van The O.C. en Gossip Girl.

Vijf jaar geleden verliet hij de band om aan een solocarrière te werken, met als resultaat zijn eerste album Double Capricorn. Ook werkte hij samen met Joe Jonas, die liedjes hebben helaas nooit het daglicht gezien.

Knapperd

Wat er niet is veranderd, zijn de looks van Michael. Wat langer haar en een baardje, maar nog steeds good looking. Helaas is hij dus alleen nog te bewonderen in zijn muziekvideo’s. Maar… Stiekem is dat een perfect excuus om The Princess Diaries weer aan te zetten.

Lees ook: Zack en Cody zijn wel héél hot geworden!

Bron: Bustle.com, Parade.com, Beeld: Instagram, Youtube, The Princess Diaries

Laatste nieuws

Zie ook