Estelle Cruijff diep in de schulden?

Volgens weekblad Weekend zit Estelle Cruijff diep in de schulden. Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat ze minder...

Lees ook

Volgens weekblad Weekend zit Estelle Cruijff diep in de schulden. Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat ze minder alimentatie krijgt van haar ex Ruud dan ze had gehoopt. Om haar luxe leventje te behouden, zou Estelle heel wat moeten veranderen om aan inkomsten te komen. En dat zou haar niet helemaal gelukt zijn.

Schulden?

Estelle eiste 21.000 euro alimentatie, maar moet nu rondkomen van 17.000 euro per maand minder. Volgens Weekend zou ze moeite hebben om met dit bedrag rond te komen en veel geld hebben geleend bij haar vrienden. Ook beweren boze tongen dat Estelle tijdens haar verblijf op Ibiza alleen maar bezig zou zijn geweest met het zoeken naar een rijke man. Zo werd ze gekoppeld aan Jeroen Kool, waarvan zijn vermogen op 20 miljoen wordt geschat. Verder zou ze veel bezig zijn geweest met feesten op VIP-party’s en eten in de meest luxe restaurants, waar haar vrienden vervolgens de rekeningen betaalden, schrijft het tijdschrift.

Money, money, money

Op het moment woont Estelle in een luxe appartement aan de Zuidas met een huurprijs van bijna 2.000 euro per maand. Dat is een groot deel van de alimentatie. ”Estelle heeft de afgelopen maanden veel geld geleend bij haar vrienden, in de veronderstelling dat ze het uiteindelijk wel terug zou krijgen van haar ex Ruud”, vertelt een bron aan Weekend. ”Het terugbetalen zal nu wat moeilijker gaan, aangezien ze ook gewoon door moet leven. Ze zal waarschijnlijk kleiner moeten gaan wonen en misschien daarnaast ook nog wat schulden afbetalen”, aldus de bron.

Lees ook: Estelle Cruijff doet schokkende onthulling over zaak Badr Hari

Bron: Weekend, Shownieuws, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook