Een liefdestattoo voor Bridget Maasland?

Eerder schreven we al dat Bridget Maasland haar geluk in de liefde weer helemaal heeft teruggevonden. Ze is als een...

Lees ook

Eerder schreven we al dat Bridget Maasland haar geluk in de liefde weer helemaal heeft teruggevonden. Ze is als een blok voor oud-collega en cameraman Wim gevallen. Hoewel Valentijnsdag net voorbij is, kunnen ze geen genoeg van elkaar krijgen. Het lijkt er zelfs op dat de tortelduifjes samen een liefdestattoo gaan laten zetten, vermoedt Weekend.

Tattoo tijd

Afgelopen week zijn tortelduifjes Bridget en Wim samen gespot bij de tattooshop van Henk Schiffmacher, weet weekblad Weekend. Een medewerker van de shop heeft laten weten dat de twee nog geen tattoo hebben laten zetten. Wél hebben ze iets uitgezocht en een afspraak gemaakt. Helaas wil de goede man niet verklappen voor welke plaatjes ze hebben gekozen. “Ze hebben een afspraak gemaakt, maar wanneer kan ik niet vertellen”, zegt hij. Of het daadwerkelijk liefdestattoo’s worden, blijft dus nog de vraag.

De ware?

Na stukgelopen relaties met Pepijn Padberg, waarmee ze zoontje Mees heeft, Johnny de Mol, Pieter van Schaik en de tien jaar jongere Allard afgelopen zomer, durft Bridget nog niet het ‘relatie-label’ op haar en Wim te plakken. Ze liet onlangs weten het ‘gewoon leuk’ te hebben. Of hebben ze het toch iets gezelliger dan we dachten? Tijd zal het leren.

Lees ook: Dré Hazes laat liefdestattoo zetten

Bron: Show.nl, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook