6 Dingen die mensen met een goede relatie nooit zouden doen

Relaties zijn er in alle soorten en maten. Dat een relatie goed voelt is natuurlijk een must om lang bij elkaar te blijv...

Lees ook

Relaties zijn er in alle soorten en maten. Dat een relatie goed voelt is natuurlijk een must om lang bij elkaar te blijven. Grazia zocht al eerder uit wat de tekenen zijn dat je een gezonde relatie hebt, maar nu hebben we gekeken naar dingen die mensen nooit zouden doen in een goede relatie. Hier komen de zes punten:

Love me, baby

1. Oude ruzies naar boven halen

In een relatie gaat het soms om vergeven en vergeten. Als je oude dingen steeds opnieuw naar boven haalt, kun je je moeilijker richten op jullie toekomst samen.

2. Neppe of onoprechte excuses maken

‘Het spijt me, maar…’ De schuld altijd naar je partner schuiven is iets wat mensen in een goede relatie niet doen!

3. Geef je partner niet de schuld van iets wat fout is gegaan.

Hij kan er niets aan doen dat hij geen promotie heeft gekregen op zijn werk. Dat is de schuld aan iemand geven en daar wordt niemand gelukkig van.

4. Negatieve dingen van elkaar online plaatsen

Als je een relatie hebt moet je op elkaar kunnen bouwen. Als jij iets lelijks over je vriend online zet, zet je hem ontzettend voor schut. Dat is iets wat je relatie niet ten goede komt te staan! Kan hij je in het vervolg nog wel vertrouwen?

5. Vervelende dingen zeggen over je partner tegen andere mensen

Oké, tegen je beste vriendin mag je best eens klagen over je vriend. Maar gebeurt dit steeds vaker en ook tegen andere mensen? Dan moet je nog eens goed bedenken of je wel zo gelukkig bent met hem.

6. Ervoor zorgen dat zijn wereld alleen om jou draait

Claimen is de valkuil voor iedere relatie. Elkaar vrij laten en elkaar de ruimte geven is daarentegen weer iets dat een positief effect heeft in vrijwel iedere relatie.

Lees ook: 10 Grootste afknappers binnen een relatie óóit

Bron: Cosmopolitan, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook