Grazia’s top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Toen & nu: De Gouden Kooi

In september 2006 maakte het veelbesproken televisieprogramma De Gouden Kooi z’n debuut op de Nederlandse televisie en was binnen no-time razend populair. In het programma werd een groep kandidaten langdurig opgesloten in een luxe villa en werd hun ‘gevangenschap’ uitgebreid gevolgd door camera’s. In totaal hebben er 20 mensen meegedaan. De deelnemers konden het programma verlaten als ze werden weggepest, door persoonlijke redenen of door weggestemd te worden door de andere deelnemers óf door het publiek. De personen die overbleven in de villa, maakten kans op de luxe woning. Na twee jaar kwam er een eind aan de realityserie. Heb je je ooit afgevraagd wat de opvallende types nu doen? Gaat Jaap nog steeds door het leven als Terror Jaap? Zijn Nadia en Dennis nog samen? En hoe vergaat het mama Natasia? Grazia ging op onderzoek uit.

2. Waarom je een wattenbolletje moet gebruiken om mascara aan te brengen

Het YouTube filmpje van beauty goeroe Huda Kattan ging binnen no-time viral. Waarom? Omdat ze mascara aanbrengt met een wattenbolletje.

3. Wait, what? Menstruatie kan net zo pijnlijk zijn als een hartaanval

Ongesteld zijn is iets waar wij vrouwen toch echt mee moeten dealen, of we het leuk vinden of niet. De één heeft er meer last van dan de ander. Tóch lijkt het bij sommige vrouwen zó erg te zijn, dat de pijn vergeleken kan worden met een hartaanval. Wát?

Laatste nieuws

Zie ook