Roxeanne Hazes: ‘Ik ben wel eens vreemdgegaan’

Roxeanne Hazes is al bijna vijf jaar gelukkig met Nick van Delft. Ze zou hem nooit bedriegen, maar dat is niet altijd zo...

Lees ook

Roxeanne Hazes is al bijna vijf jaar gelukkig met Nick van Delft. Ze zou hem nooit bedriegen, maar dat is niet altijd zo geweest, vertelt ze aan Party.

Gebroken harten

Roxeanne is druk bezig met een mini-cd, waarop veel liedjes over liefdesverdriet gaan. “Een beetje cliché, maar ik heb er wel wat over te vertellen”, vertelt ze aan weekblad Party. In het verleden heeft ze harten gebroken, biecht ze op. Zo is ze wel eens vreemdgegaan. “Ik ben ook wel eens niet helemaal eerlijk geweest in relaties. Ik ben heus wel eens linksaf gegaan terwijl ik rechtdoor had gemoeten.” Op haar cd komt dat terug. “Ik wil niet alleen schrijven dat een man mij pijn doet, ik heb het zelf ook wel eens gedaan.”

Allerliefste

Met Nick is het anders, hem zou ze nooit pijn doen. “Niet tijdens mijn huidige relatie met Nick hoor, dat wil ik wel benadrukken. Hij is de allerliefste jongen die ik me kan wensen, hij is een topper voor me.”

Muziek is voor Roxeanne een manier om haar gevoel te uiten. “Heel soms bouw ik zelfs naar Nick toe een muur. Ik laat niet veel mensen toe in mijn emotie en praat niet gemakkelijk over mijn gevoelens. Mijn muziek en mijn liedteksten zijn misschien een manier om dat wel te doen.”

Kinderen?

Hoeveel ze ook van Nick houdt, aan kinderen is ze nog niet toe. Dat ligt voornamelijk aan het leeftijdsverschil. De acht jaar oudere Nick ziet dat juist wél zitten, liet Roxeanne eerder weten. “Ik zou het begrijpen als dit grote verschil tussen ons een probleem zou worden. Gelukkig is het nu nog geen issue. Maar ik heb Nick wel op het hart gedrukt dat hij het mij eerlijk moet zeggen wanneer hij het er moeilijk mee krijgt.”

Lees ook: Roxeanne Hazes laat lippen opspuiten

Bron: Party, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook