Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 20 februari en zondag 21 februari 2016.

Tijdelijk Modemuseum

Ben jij een fashionista en lijkt het je leuk om naar een museum te gaan waar alles draait om mode? Het Tijdelijk Modemuseum in Rotterdam is dan sowieso iets voor jou! Met onder anderen bijzondere parfumflacons, The Open-Source Fashion Manifesto door Martijn van Strien en Vera Pont, Ivania Carpio in View on Fashion IV en de laatste lente- en zomertrends in The Now SS16 by Jop van Bennekom and Penny Martin.

Waar: Museumpark 25 te Rotterdam
Wanneer: Tot en met 8 mei

Conservatorium Hotel ‘Expression of Art Award’

Het Conservatorium Hotel is onlangs een bijzondere samenwerking met het Conservatorium in Amsterdam aangegaan. Het hotel en het Conservatorium van Amsterdam hebben de Expression of Art Award in het leven geroepen. Het award-project bestaat uit een reeks van drie concerten, met de eerste op 21 februari door het Mateusz Pulawski Luna Quartet. Als alle drie de concerten zijn geweest, wordt er een winnaar gekozen die naar huis gaat met een geldbedrag van 5000 Euro.

Waar: Conservatorium Hotel te Amsterdam
Wanneer: 21 februari, 10 april, 12 juni

Holland Dance Festival

Ook dit jaar staat Den Haag volledig in het teken van dans. Door middel van verschillende dansvoorstellingen in de periode van 28 januari tot en met 20 februari. “Het Holland Dance Festival manifesteert zich als een succesvol koppelaar, tussen binnen- en buitenland, tussen profs en amateurs en óók tussen dans en livemuziek”, schrijft De Volkskrant over het festival. Hou jij van dans en geniet je ook van een dagje shoppen in Den Haag? Dan is dit écht iets voor jou!

Waar: Den Haag
Wanneer: Tot en met 20 februari

Bron: Wattedoenin.nl, Beeld: Tijdelijk Modemuseum, Holland Dance Festival

Laatste nieuws

Zie ook