Wat is er gebeurd met de leden van Ch!pz?

"Ch!pz is back, we are back in black", ken je de tekst nog? De Nederlandse popgroep Ch!pz werd 13 jaar geleden(!) o...

Lees ook

“Ch!pz is back, we are back in black”, ken je de tekst nog? De Nederlandse popgroep Ch!pz werd 13 jaar geleden(!) opgericht en bestond uit Rachel van den Hoogen (Rach-L), Cilla Niekoop (C!lla), Peter Rost (Peter) en Kevin Hellenbrand (Kev!n). De groep was enorm succesvol en scoorde nummer 1 hit na nummer 1 hit. Toch brak het moment aan dat de geliefde groep hun succes zag kelderen. In 2011 stopten ze ermee omdat het management geen succes meer zagen in de groep. Wat doen de leden van Ch!pz dan tegenwoordig?

Kevin Hellenbrand

Vanaf het moment dat Ch!pz de handdoek in de ring gooide, werkte Kevin meteen aan zijn solocarriére. Hij kwam met het nummer Good Times en het nummer Alright volgde. In 2012 bracht hij zijn laatste single Set Me On Fire uit.

Peter Rost

In 2012 stond Peter samen met zijn dansgroep The Devils op het podium van Holland’s Got Talent. Ze wisten de finale te halen, maar de winst ging aan hun neus voorbij. Wat Peter nu doet, is helaas niet bekend.

Rachel van den Hoogen

De blonde hottie Rachel is volledig van de radar verdwenen, wat zij nu doet, is niet bekend. Wellicht zag ze het leven als BN’er niet zitten.

Cilla Niekoop

Over een carrièreswitch gesproken. Cilla Niekoop heeft het zingen achter zich gelaten, maar ze is nog wel op televisie te zien… als presentatrice bij Omroep Brabant.

Bron: Ondertussen.nl, Beeld: YouTube, Hollandse Hoogte

Lees ook: Toen & nu: De Gouden Kooi

Laatste nieuws

Zie ook