Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Ko...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Politie wil niet handhaven bij concert Beyoncé

Je zou denken dat de politie staat te springen om voor hun werk naar een concert van Beyoné te gaan, maar niets is minder waar. De agenten van Tampa, Florida, waar Beyoncé voor een uitverkochte zaal staat op 29 april, wil niet komen handhaven bij het concert. Dat is niet alles, ze willen namelijk helemaal niets met het concert te maken hebben.

Sinds de lancering van het nummer Formation zijn de agenten woest. In de muziekvideo is onder andere de tekst “stop shooting us” te horen en zie je Queen Bey op een zinkende politieauto liggen. Daarnaast zouden de agenten haar controversiële optreden tijdens de Super Bowl halftime show ook afkeuren. De lijst waarop agenten zich konden aanmelden voor het concert van Beyoncé was gisteren nog leeg.

Rihanna verplaatst shows

Gisteren schreven we nog dat Chris Brown zich zorgen maakt om Rihanna, vanwege het afzeggen van de Grammy’s. Vandaag blijkt RiRi acht shows van haar nieuwe ANTI tour te hebben verplaatst. De schuld wordt geschoven op een productiefout, maar of dat ook echt zo is?

Door het afzeggen van de Grammy’s, de tegenvallende verkoopcijfers van haar vorige album en haar nieuwe album ANTI en het ontbreken van een lover in haar leven, voelt Rihanna zich steeds rotter. Door deze omstandigheden staat ze onder zware druk en Chris zou als geen ander weten hoe vervelend dat voelt. Hij is volgens Hollywood Life bang dat Rihanna een epic meltdown krijgt à la Britney Spears in 2007 en Charlie Sheen afgelopen jaar.

Kris Jenner eist excuus voor Taylor Swift van Kanye

Het bizarre MTV Music Video Awards incident tussen Taylor Swift en Kanye West, zes jaar geleden, is vast niemand ontgaan. Het leek erop dat het stel het in 2015 weer had bijgelegd, maar daar lijkt nu weer verandering in te komen. In het nummer Famous zingt Kanye onder anderen dat hij vindt dat Taylor hem een vrijpartij schuldig is, omdat hij haar beroemd heeft gemaakt.

Niet alleen Kim, maar ook momager Kris vinden het gedrag van de rapper tegenover Taylor ongepast. Kris zou meerdere malen gezegd hebben dat Kanye publiekelijk zijn excuus aan de zangeres moet aanbieden.

Bron: Hollywoodlife.com, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook