De Instagram update waar we allemaal op hebben gewacht

Voor de één is Instagram een platform om de stalker uit te hangen, voor de ander is het een serieuze sport: dag en nacht...

Lees ook

Voor de één is Instagram een platform om de stalker uit te hangen, voor de ander is het een serieuze sport: dag en nacht je feed vullen met perfecte foto’s en in spanning afwachten hoeveel likes je krijgt. Voor deze mensen betekent de nieuwe Instagram update geweldig nieuws.

Regelmatig komt het social media platform met nieuwe features. Zo kun je sinds kort makkelijk switchen tussen accounts. Maar de nieuwste aanpassing is misschien wel nóg fijner!

Magische 3

Eerder was het zo dat de namen van jouw likers onder de foto kwamen te staan. Niet bepaald een mooi gezicht. Pas bij de 11e like veranderde het in een getal, dus dat was vanzelfsprekend altijd je doel. In noodgevallen heb je misschien wel eens je beste vriendin moeten vragen om die laatste like, zodat er niet tien namen opgesomd stonden (is niet erg, hebben we allemaal wel eens gedaan). Maar binnenkort is dat verleden tijd. Dan verandert het rijtje namen namelijk na drie likes al in een cijfertje. YES!

Lees ook: Zo kom je erachter wie jou de meeste WhatsApp berichten stuurt

Bron: Seventeen.com, Beeld: Istockphoto

Laatste nieuws

Zie ook