Lief! Yolanthe in bed met Xess Xava

Niets is lekkerder wakker worden dan naast je kind. Daar kan Yolanthe nu over meepraten.Trotse mamaOp Instagram heeft Yo...

Lees ook

Niets is lekkerder wakker worden dan naast je kind. Daar kan Yolanthe nu over meepraten.

Trotse mama

Op Instagram heeft Yolanthe een foto met zoontje Xess Xava gedeeld. Samen krioelen ze lekker in bed. Het kleine jongetje in zijn rompertje en Yo onder de dekens. “Zo trots om jouw moeder te zijn. Xess Xava ik houd meer en meer van je”, schrijft de trotse moeder bij de foto.

Yolanthe heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Xess Xava nu het belangrijkste is in haar leven en ze zo veel mogelijk tijd met hem wil doorbrengen. “Ik mis hem al als ik een uurtje weg ben om te sporten, en dat is in hetzelfde gebouw”, schreef ze in haar column in Grazia.

Social media

Sinds de social media comeback van Yolanthe krijgen we weer dagelijks een kijkje in haar leven. Veertig weken lang was het stil op haar kanalen, maar de eerste dag van het nieuwe jaar trapte ze af met een zoete familiefoto. “Ik heb een lange social media-pauze ingelast en geen interviews gegeven. Het enige nieuws wat ik naar buiten bracht, ging via mijn column in Grazia. Ik heb dat heel bewust gedaan, wilde me helemaal focussen op mijn zwangerschap en baby”, liet ze weten.

Sindsdien deelde ze de eerste video van haar zoon, zagen we hoe Xess Xava carnaval vierde als olifantje en toonde Yolanthe de tatoeage die ze voor hem liet zetten. Oh en laten we het moment dat ze haar waanzinnige post baby body in een doorschijnende jurk showde vooral niet vergeten.

Lees ook: Vertrekken Yolanthe, Wesley en Xess Xava naar het verre oosten?

Bron & beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook