Iets te veel Photoshop voor Gigi Hadid?

Gigi Hadid, wie kent haar niet? Het 20-jarige model is succesvoller dan ooit en sleept de ene na de andere grote opdrach...

Lees ook

Gigi Hadid, wie kent haar niet? Het 20-jarige model is succesvoller dan ooit en sleept de ene na de andere grote opdracht binnen. Deze week deelde ze nietsvermoedend een foto van zichzelf op de cover van de Chineze Vogue met haar 13,6 miljoen volgers op Instagram. Maar niet iedereen was enthousiast.

Verdwenen moedervlekken

Het liefje van Zayn Malik staat onder anderen bekend om haar moedervlekken. Op haar buik, in haar hals; de vlekjes zijn inmiddels haar signature look geworden. Daarom viel het ook zo op dat deze donkere vlekjes op haar buik helemaal waren verdwenen op de cover.

In haar croptop viel het fans meteen op en ze waren not amused. Veel te veel Photoshop, als je het hun vraagt. Naast het weghalen van de vlekken zou haar huid ook te wit zijn gemaakt. “Dit is zó gephotoshopt. Haar moedervlekken zijn niet eens meer zichtbaar”, “Waarom verbergen ze haar moedervlekken? Ze is toch zoals ze is?”, “Ik vroeg me al af waarom ze zo wit is” en “De reden dat mensen Gigi zo leuk vinden, is omdat ze een natural beauty is. De moedervlekken maken haar meer vergelijkbaar met andere meisjes van haar leeftijd”, zijn enkele reacties onder de foto.

Oordeel zelf:

Lees ook: Gigi Hadid gespot tijdens haar walk of shame

Bron: Daily Mail, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook