Justin Bieber flink overstuur na naaktfoto’s

Iedereen heeft ze gezien... De naaktfoto's van Justin Bieber, die gemaakt zijn tijdens zijn vakantie op Bora Bora....

Lees ook

Iedereen heeft ze gezien… De naaktfoto’s van Justin Bieber, die gemaakt zijn tijdens zijn vakantie op Bora Bora. De zanger eiste dat de intieme kiekjes van het internet gehaald werden en doet er nu nogmaals een boekje over open.

Volledig naakt

Volgens Bieber hadden ze stiekem kiekjes geschoten toen hij met toenmalig vriendin, het twintigjarige Britse model Jayde Pierce, op het Frans-Polinesische eiland Bora Bora verbleef. De atletische 1,70 meter lange fitboy met zijn pas gebleekte haar was volledig naakt te bewonderen.

Flink overstuur

De frontale paparazzifoto’s zette het internet behoorlijk op zijn kop. Zijn grote collectie tatoeages was niet het enige volumineuze dat aan zijn lichaam te bewonderen was. Veel verraste reacties op de foto’s waren het resultaat, waaronder eentje van zijn vader: ‘Wat geef je dat ding te eten? #prouddaddy.’

Uiteraard was de zanger flink overstuur door deze verregaande inbreuk op zijn privacy en liet z’n advocaten los op alle mediakanalen die de foto’s hadden gepubliceerd. “Ja, dude, het is zo irritant”, vertelt hij. Het is duidelijk dat de foto’s hem nog steeds dwarszitten. “Het zou niet moeten mogen dat ze je naakt fotograferen. Dat ze zomaar naar je vakantiehuis komen en in een boot gaan ziten met een dikke vette telelens, zodat je ze niet ziet. Dan ben je gewoon een lul.” Duidelijk, Biebs.

Lees ook: Justin Bieber: ‘Ik was eigenlijk best een klootzak’

Tekst: Craig McLean Telegraph Magazine/The InterviewPeople, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook