De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de dagelijkse Kardashian Kompilatie!

Blac Chyna showt ongezonde voedingskeus van Rob Kardashian in videoreeks

Dat Rob en Blac Chyna regelmatig rare dingen doen, dat wisten we natuurlijk al. Deze keer nam Blac de Instagram van Rob over en filmde al het ongezonde voedsel dat hij in huis had.

Hier een kleine selectie:

Kim Kardashian verdenkt Khloe Kardashian van het doen van fillers en botox

In de nieuwe aflevering van Keeping Up With The Kardashians valt het Kim op dat Khloe’s gezicht niet helemaal meer beweegt zoals het eerst deed. Ze besluit haar zus te bellen en haar voor het blok te zetten met de vraag of ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Khloe ontkent hevig maar Kim en Kourtney geloven er geen snars van. Volgens Hollywood Life heeft een bron die dicht bij de familie staat, toegegeven dat de hele familie aan plastische chirurgie doet en dat ze allemaal fillers en botox gebruiken. Volgens diezelfde bron gebruiken ze allemaal dezelfde arts en hebben ze het er continu over met elkaar. Daarom zou de vraag van Kim een beetje achterhaald zijn.

Bekijk het filmpje HIER.

Kanye West bevestigt dat er waarschijnlijk nog een derde kindje met Kim zal komen

Hoewel Kim pas afgelopen december is bevallen van zoontje Saint, is de wens voor een derde kindje alweer aanwezig. Toen Kanye op het vliegveld in L.A. werd overspoeld werd met tientallen paparazzi-fotografen, stelde één van hen de vraag of er nog een derde kindje gaat komen. Kanye’s antwoord was erg verrassend! Hij zei namelijk “‘wellicht”. Geen ontkenning dus deze keer! Zou Kim er ook zo over denken?

Bekijk het filmpje HIER.

Huisbaas wil Tyga uit huis zetten

Rapper Tyga huurt momenteel een huis in de Hollywood Hills, maar de huisbaas wil hem niet langer in het huis hebben. Page Six ontdekte in rechtbankstukken dat Tyga’s huiseigenaar een uitzettingsprocedure is begonnen tegen Michael Ray Stevenson, zoals het vriendje van Kylie Jenner eigenlijk heet. Tyga woont pas sinds december in het huis, dat 4,8 miljoen dollar waard is. Hij huurt de woning voor 17.000 dollar per maand. De rapper is de afgelopen tijd al een aantal keer verhuisd, omdat hij met huurachterstanden te maken had. Er is een grote kans dat dat deze keer weer de reden is van het probleem met de huisbaas.

Bron: Hollywood Life, RTL Nieuws, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook