9 Manieren om langere benen te faken

Hoewel de meeste meiden dromen van ellenlange modellenbenen, is niet iedereen gezegend met een paar stelten zoals die va...

Lees ook

Hoewel de meeste meiden dromen van ellenlange modellenbenen, is niet iedereen gezegend met een paar stelten zoals die van Kendall Jenner. Tóch zijn er een aantal manieren waardoor je je benen optisch langer kunt laten lijken. En dat is eigenlijk heel eenvoudig! Hier komen ze:

Miss Long Legs

1. Draag nude hakken

Hakken maken je natuurlijk sowieso langer, maar huidkleurige hakken doen helemaal wonderen. Doordat de kleur van je huid met de schoenen samensmelt, lijken je benen veel langer!

2. Verhoog je taille

Door wat kortere tops en hogere broeken te dragen, verhoog je je taille, en lijken je benen een stuk langer.

3. Van top-tot-teen dezelfde kleur dragen

Als je je hele lichaam bedekt met dezelfde kleur, lijkt het alsof je lichaam één ononderbroken lijn is. Maar dan moet je ook je enkels bedekken, anders heeft het geen zin.

4. Ga voor een broek met verticale lijnen

Het is wel algemeen bekend dat horizontale strepen dikker maken en verticale strepen langer. Dit kun je dus gemakkelijk doorvertalen naar je broeken, waardoor je benen langer lijken. Win-win!

5. Vergeet enkellaarsjes en hakken met bandjes rond de enkels

Hakken met bandjes rond de enkels en enkellaarsjes zorgen ervoor dat het lijkt alsof je benen korter zijn. Niet doen!

6. Te lange broeken

Een broek die iets te lang is staat prachtig met een paar goede hakken eronder. En ze doen ook nog eens wonderen voor de lengte van je benen!

7. Draag schoenen met een punt

Waar schoenen met een ronde neus je benen juist korter laten lijken, kunnen puntige neuzen je benen juist optisch verlengen.

8. Hoe korter hoe beter

Als je je er goed bij voelt om je benen te laten zien, ga dan voor wat kortere broekjes of rokjes. Dit maakt je benen optisch langer.

9. Ga voor lange laarzen

Heb jij ff mazzel dat de over knee boots helemaal in de mode zijn. Hierboven las je al dat enkellaarsjes niets goed doen voor de lengte van je benen, maar lange laarzen daarentegen wel!

Lees ook: Zó scheer je je benen als een pro

Bron: Who What Wear, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook