Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

One Direction-fans bedreigen Rebel Wilson

Rebel Wilson kreeg de volle laag nadat ze in The Ellen DeGeneres show verscheen. In de show knuffelde de actrice One Direction-zanger Harry Styles en dat vonden zijn fans een stuk minder leuk…

Afgelopen vrijdag was Rebel Wilson opnieuw te gast in de show om haar verhaal te doen. “Het kwam erop neer dat ze me van aanranding beschuldigden”, vertelt ze in de uitzending. Volgens de actrice hebben een paar 12-jarige fans haar zelfs met de dood bedreigd. “Harry vond het zelf hartstikke fijn, maar toen ik dat twitterde, kreeg ik nog meer dreigementen naar mijn hoofd”, vertelt Rebel met een knipoog.

Louis Tomlinson deelt foto van zoontje

Louis Tomlinson is gek op zijn zoontje Freddie en wij begrijpen heel goed waarom. Het One Direction-lid deelde afgelopen vrijdag een schattige foto van zichzelf en het kleine jongetje.

Het is wel duidelijk dat Louis een trotse vader is en alleen het beste van het beste voor zijn zoontje wil. Eerder kocht hij al een huis voor zijn ex Briana en de kleine en ook met de babykamer had hij flink uitgepakt. Het kostte hem maar liefst 3.500 euro om deze volledig in te richten met een dierenthema.

Bekijk de foto van vader en zoon hieronder:

Amber Rose uit frustratie over seksisme

Amber Rose ergert zich kapot aan de veronderstelling dat sexy geklede vrouwen het signaal afgeven dat ze seks willen. En dat besloot ze in de talkshow It’s Not You, It’s Men heel goed blijken.

Één van de presentatoren van de show, Tyrese Gibson, zei dat vrouwen met een bepaalde uitstraling om seks vragen en daar was Amber het absoluut niet mee eens. “Ook al lig ik poedelnaakt met een man in bed en heeft hij al een condoom om, als ik zeg dat ik me heb bedacht, dan gebeurt het niet”, aldus Amber. “Nee is nee, zo simpel is het. Het maakt niet uit hoe ver ik ben gegaan of wat ik aan heb. Als ik nee zeg, bedoel ik ook nee.”

Op dat moment besloot Rev Run, de andere presentatoren, zich ook in de discussie te mengen. “Ik heb iemand wel eens horen zeggen: ‘Kleed je zoals je behandeld wilt worden’.” Maar dat vond het model onzin. ”Nee, dat is niet realistisch. Hou hiermee op. Als ik een kort rokje of topje draag en ik ben in de club met mijn vriendinnen en ik voel me sexy, betekent dat niet dat ik seks wil. Ik ‘vraag’ dan helemaal nergens om.”

Bron: ANP, Hollywoodlife Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook