De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels va...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de dagelijkse Kardashian Kompilatie!

Kylie heeft er een look-alike bij

Kylie Jenner heeft er weer een look-alike bij! Beauty blogger Nina Vee weet de looks van de reality zo goed na te doen, dat je naast haar gezichtvorm amper de verschillen ziet. Daarnaast weet ze ook nog eens de poses van Kylie Perfect na te doen. Bekijk de foto’s hieronder:

Kris Jenner jaloezie op Caitlyn

Tijdens een aflevering van Fashion Police heeft Kris Jenner bekent dat ze jaloers is op Caitlyn Jenner. Ze koos haar voormalige echtgenoot, die nu door het leven gaat als vrouw, uit als ’slechts geklede’ van haar familie.

De momager liet weten dat dochters Kim Kardashian en Kylie Jenner het best gekleed waren bij de modeshow van schoonzoon Kanye West. Over Caitlyns look was ze daarentegen minder te spreken. “Voordat je mij veroordeelt, wil ik zeggen dat ik gewoon die schoenen met die rok niet aankan. En de tweede reden is dat ik deze outfit graag zelf aan had gehad. En ze heeft deze een beetje van me gejat”, verklaart Kris. “Ik ben behoorlijk boos dat ik die rok niet aan mocht.”

Kris Jenner uitgejouwd op podium

Toen Kris Jenner het podium opliep tijdens het IHeart 80’s-concert in Inglewood om Culture Club aan te kondigen, veranderde de sfeer drastisch. In plaats van applaus werd de momager keihard uitgejouwd. Ze was zelfs niet te verstaan door het geschreeuw van het publiek. Bekijk de beelden hieronder:

Bron: HollywoodLife, Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook