Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Taylor Swift maakt enorm geldbedrag over naar Kesha

Kesha verloor afgelopen weekend een rechtszaak tegen haar platenmaatschappij Sony. Ze zou seksueel misbruikt zijn door Dr. Luke, maar moet wellicht toch weer met hem samenwerken. Huilend verliet ze de rechtbank. Heel Hollywood steunt de zangeres, zo ook Taylor Swift. Ze heeft maar liefst 225.000 euro naar haar collega overgemaakt om haar financieel te steunen in deze moeilijke tijd.

Ook andere sterren vinden dat het seksuele misbruik van Kesha niet serieus wordt genomen. Onder anderen Demi Lovato, Ariana Grande en Lady Gaga hebben van zich laten horen. “Het belangrijkste voor Kesha is dat deze mooie, machtige vrouwen achter haar staan en de wereld laten zien hoe krachtig de waarheid is”, laat de moeder van Kesha weten.

Ne-Yo is getrouwd

Ne-Yo en zijn grote liefde Crystal Renay stapten dit weekend in het huwelijksbootje in de buurt van Los Angeles. “We kunnen niet wachten om samen een nieuw leven te beginnen. We zijn elkaars beste vrienden”, vertelt de 36-jarige singer-songwriter aan People. “We zijn allebei mens, dus we zullen meningsverschillen hebben, maar we zijn het erover eens dat dit een huwelijk wordt dat standhoudt.” Crystal, die ruim acht maanden in verwachting is van hun eerste kindje samen, ging de dag na het aanzoek al op zoek naar een trouwjurk. “Vanaf het begin was ik me ervan bewust dat ik rekening moest houden met mijn zwangerschap en de groeiende buik”, aldus het model.

De newlyweds leerden elkaar in 2014 kennen toen Ne-Yo aan zijn album Non-Fiction werkte. Vorig jaar zomer vroeg hij Crystal ten huwelijk. Ne-Yo was eerder samen met Monyetta Shawis, met wie hij twee kinderen kreeg.

Is dit de nieuwe liefde van Cheryl Fernandez-Versini?

Het lijkt erop dat Cheryl Fernandez-Versini op een roze wolk zit. De zangeres had het tijdens Londen Fashion Week namelijk erg gezellig met een mysterieuze man. Volgens The Sun gaat het om Adrien Koskas, een manager bij L’Oréal. Volgens bronnen hield Adrien tijdens de show van ontwerper Gareth Pugh constant Cheryls hand vast.

Laatste nieuws

Zie ook