Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Dr. Luke ontkent seksueel misbruik Kesha

Sterproducer Dr. Luke laat weten dat alle beschuldigingen van de zangeres niet waar zijn en benadrukt dat ze bovendien eerder al heeft toegegeven dat ze fout zat. “Ik heb haar niet verkracht en heb nooit seks met haar gehad”, schrijft Luke op Twitter. “Kesha en ik waren vele jaren vrienden en ze was net mijn kleine zus. Kesha heeft de verschrikkelijke aantijgingen tegen mij onder ede ontkend.”

De producer komt met deze reactie nadat veel celeb’s Kesha steunden op het moment dat ze de rechtszaak verloor. Hier werd bepaald dat de zangeres niet onder haar strenge, lange contract met platenmaatschappij Sony uit kon komen. Veel van haar supporters vonden dat ze als vrouw niet serieus genomen werd, verwijzend naar haar beschuldigingen over Dr. Luke.

“Stel je voor dat iemand van wie je hield je openbaar beschuldigt van verkrachting en je weet dat je het niet gedaan hebt. Stel je voor”, schrijft Luke. “Ik heb drie zussen, een dochter, een zoon, een vriendin en een feministische moeder die me goed heeft opgevoed.” Luke denkt dat de frustraties op creatief vlak tot de leugens hebben geleid. “Kesha en ik hebben veel nummers samen gemaakt en die waren vaak goed, maar er waren soms creatieve meningsverschillen”, zegt hij. “Het is verdrietig dat contractonderhandelingen tot zoiets verschrikkelijks en zulke onwaarheden hebben geleid.”

Mariah Carey heeft het al druk met het plannen van haar bruiloft

De zangeres is nog geen maand verloofd met James Packer, maar is nu al druk bezig met het plannen van de bruiloft. Helaas wil ze niet veel over de voorbereidingen loslaten. “Ik ben met een hoop dingen bezig waar ik nog niks over kan zeggen”, vertelde Mariah aan E! “Maar jullie hebben mijn verlovingsring al gezien, dus POW!” James vroeg Mariah vorige maand ten huwelijk met een 35-karaats diamanten ring en daar kon natuurlijk niemand omheen. Wanneer ze elkaar het ja-woord geven, is niet bekend.

Mariah en James zouden beiden nog officieel getrouwd zijn. Mariah’s huwelijk met Nick Cannon strandde in 2014, die in december van dat jaar een scheiding aanvroeg. Deze zou echter nog steeds niet officieel zijn, omdat advocaten nog bezig zijn met de financiële afwikkeling. James en zijn ex Erica gingen in 2013 uit elkaar, maar ook die scheiding zou nog niet rond zijn.

Glee’s Lea Michele is weer vrijgezel

De actrice heeft haar relatie met Matthew Paetz verbroken. Dat heeft een woordvoerder van de 29-jarige brunette, bekend van de series Glee en Scream Queens, laten weten aan People. Volgens bronnen heeft Lea veel steun aan haar vrienden. “Lea wordt omringd door haar vrienden, die haar steunen”, weet de bron. “Het gaat goed met haar. Ze focust zich op haar werk, haar muziek en haar album.” Matthew, die Lea in april 2014 leerde kennen tijdens de opnamen van haar videoclip On My Way, was haar eerste vriend sinds Cory Monteith overleed. Lea’s Glee-tegenspeler en geliefde Cory stierf in 2013 als gevolg van een overdosis.

Bron: RTL Nieuws

Laatste nieuws

Zie ook