‘Sabia heeft een nieuwe vriend’

Vanmorgen kwam al naar buiten dat Rafael van der Vaart helemaal in de wolken is met zijn nieuwe vlam Estavana Polman. Nu...

Lees ook

Vanmorgen kwam al naar buiten dat Rafael van der Vaart helemaal in de wolken is met zijn nieuwe vlam Estavana Polman. Nu blijkt ook Sabia Engizek haar liefdesgeluk weer gevonden te hebben.

Love is in the air

De 37-jarige ex van Rafael zou volgens Privé stapelverliefd zijn op Wolfhard Münter, die werkzaam is bij Mega Model Agency: het modellenbureau waar Sabia onder contract staat. Op Instagram deelde Sabia een foto van zichzelf met Wolfhard ter ere van zijn verjaardag. “Gefeliciteerd mooie ziel! Je bent de mooiste persoon die ik ooit heb ontmoet, van binnen en buiten!”, schreef ze bij het kiekje. Volgens de bron zou dit een openbare liefdesverklaring zijn.

Wat vooraf ging

In augustus vorig jaar werd bekend dat Sabia en Rafael een punt achter hun relatie hadden gezet. Wat de reden is van de breuk is tot op heden nog niet duidelijk. Hun relatie was altijd al het middelpunt van het mediacircus, vooral omdat Sabia de beste vriendin was van Rafael’s ex Sylvie Meis. Na de breuk volgde een zwangerschap, maar Sabia verloor in december haar kindje. De geruchtenmolen draaide daarna nog steeds op volle toeren, omdat er werd beweerd dat haar zwangerschap was verzonnen.

Lees ook: ‘Sylvie en Rafael samen tegen Sabia’

Bron: Telegraaf, Beeld: Instagram, Hollandse-Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook