Selena Gomez dist Justin Bieber

Voormalig Disney-ster Selena Gomez was afgelopen week te gast bij Radio One, waar ze openhartig sprak over haar type man...

Lees ook

Voormalig Disney-ster Selena Gomez was afgelopen week te gast bij Radio One, waar ze openhartig sprak over haar type mannen.

Tall, blonde and handsome?

In de uitzending sprak de 23-jarige over haar allereerste liefde, Jesse McCartney. “Ik hield van hem, hij was mijn alles. Hij prijkte zelfs op mijn screensaver en ik dacht dat ik met hem zou trouwen”, gutste ze. “Waren (blonde) jongens met een vettig bloempotkapsel je type toentertijd?”, vroeg Grimshaw haar plagend. “Ik denk het wel!”, lachte Selena. “Ik bedoel, kijk maar naar mijn andere love interests.” Ouch, hint ze daar nou op de Biebs?

Selena Gomez en Justin Bieber hebben ruim drie jaar een knipperlichtrelatie gehad. Voordat ze er in 2014 een punt achter zetten. Hoewel ze alsnog vaker samen worden gespot, zou Selena het helemaal gehad hebben met Justin. De zangeres is op zoek naar een gezonde relatie. Een bron meldt aan Hollywoodlife dat Selena ook klaar is voor een frisse start en daarom van plan is om het daten weer op te pakken. Justin wordt sinds begin dit jaar gelinkt aan model Hailey Baldwin.

Lees ook: Selena Gomez showt haar échte haren

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook