Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Britney Spears in ondergoed op Instagram

De contrasten in Britney’s wereld blijven groot: vorige week stond de zangeres nog op Instagram in een nette, witte coltrui naast Hillary Clinton, nu zien we haar in sexy ondergoed dansen. Gisteren plaatste de zangeres een aantal filmpjes van zichzelf waarin ze in lingerie haar nummer Breath On Me zingt. “Nooit een officiële videoclip bij dit nummer uitgebracht, dus doe ik zelf maar een kleine tease op Instagram… Veel plezier!”, schrijft ze erbij.

Kesha verdedigt zich tegen “bewijs” tegen verkrachting

Gisteren kon je al lezen dat sterproducer Dr. Luke de verkrachting van Kesha hevig ontkent en dat hij haar citeerde als bewijs tegen haar “leugens”. Maar Kesha’s advocaat vertelt aan TMZ dat de verwijzing naar die getuigenis een verkeerd beeld geeft van de situatie. In een verklaring die hierop volgde, stelde Kesha namelijk dat ze onder bedreiging van de producer heeft ontkend gedrogeerd en verkracht te zijn.

De fans van de zangeres werden nog meer in twijfel gebracht toen er een video van de eerdere verklaring in de media verscheen waarin te zien en te horen is dat Kesha en ook haar moeder ontkennen dat Luke haar seksueel heeft misbruikt. Deze verklaring klopt echter niet volgens advocaat Mark Geragos: “Luke dreigde de levens van Kesha en haar familie kapot te maken als ze zijn seksuele misbruik niet geheim zouden houden.”

Kylie Jenner zet tatoeage voor oma

Enkele weken geleden liet Kylie ons allemaal in verwarring achter nadat ze een sneak peek plaatste van een tattoo. Niemand die kon ontcijferen wat de betekenis was. Via Instagram laat de realityster nu weten dat het de naam van haar oma is, geschreven in het handschrift van haar opa. Dat schrijft ze onder de foto van haar nieuwe tatoeage. Op de foto is te zien dat er met rode inkt “Mary Jo” op haar rechterarm staat geschreven, de naam van de moeder van Kris Jenner.

Kylie is niet vies van een beetje rode inkt; op haar rechterheup staat de fonetische versie van het woord sanity geschreven. Ook heeft ze een klein rood hartje op haar rechter bovenarm staan.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Bron: RTL Nieuws, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook