Josje Huisman verft haren blauw

Dat Josje Huisman wel vaker voor een gewaagde look gaat, dat wisten we al. Na een sexy photoshoot, piercings en Miley Cy...

Lees ook

Dat Josje Huisman wel vaker voor een gewaagde look gaat, dat wisten we al. Na een sexy photoshoot, piercings en Miley Cyrus kapsel lijkt het erop dat ze haar blonde lokken helemaal zat was en besloot, samen met haar haarstylist, dat het tijd was voor een drastische kleurverandering. En het staat haar nog goed ook!

Blue Steel

Deze keer ging de oud K3-ster niet naar haar haarstylist om de puntjes te laten knippen. Ze is namelijk een totale transformatie ondergaan á la Kylie Jenner. Het resultaat deelt Josje op Instagram. Daar schrijft ze bij de foto: “Dit gebeurt er dus als mijn haarstylist op cursus is geweest”. Of het haar geverfd is, of dat het een pruik is, dat weten we helaas niet zeker. Wel is het een feit dat Josje vrijwel alles kan hebben, zo ook deze coupe. Go Josje!

Omgeslagen

Sinds Karen, Kristel en Josje zijn gestopt met K3 gaan ze ieder hun eigen weg. Josje vond dit genoeg reden om zich regelmatig van een andere, wildere kant te laten zien. Zo deelde ze op Instagram een zeer pikante foto, waar wisselende reacties op kwamen. Ook ging ze voor een Miley Cyrus-kapsel, probeerde ze drugs voor een televisieprogramma en liet ze een opvallende piercing zetten.

Lees ook: Josje Huisman probeert drugs voor televisieprogramma

Bron: Telegraaf, Instagram, Beeld: Hollandse Hoogte, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook