Vergeet alle haartrends: Dít kapsel gaat viral

We hebben in het nieuwe jaar al veel bizarre haartrends gezien. Denk bijvoorbeeld aan denim hair, het geheime ...

Lees ook

We hebben in het nieuwe jaar al veel bizarre haartrends gezien. Denk bijvoorbeeld aan denim hair, het geheime unicorn hair en de high end bleed-haartrend. Vergeet al deze trends, want het eigenzinnige, stijlvolle en gladde kapsel van Barbershapp gaat helemaal viral. En als je het filmpje ziet, zul je daar niet verbaasd over zijn.

Cut!

In het filmpje dat de Barbershapp op Facebook deelde is te zien dat een stylist heel zorgvuldig door het superstijle, lange en blonde haar van het model knipt. Door de haren in bepaalde, strakke lijnen te knippen ontstaat er een soort patroon in het kapsel. Ook hebben de verschillende laagjes allemaal een ander kleurpatroon, waardoor het een nog artistieker effect heeft.

Hollandse nuchterheid

Hoewel dit filmpje viral ging, denken we niet dat deze trend snel bij het grote publiek aan zal slaan. Wel wordt het filmpje enorm vaak gedeeld uit ongeloof van Facebookgebruikers. Enkele reacties waren: “Ik hoop dat ze een flinke vergoeding krijgt om dit te laten doen met haar mooie, lange haar!” en “Dit deed ik vroeger ook met een schaar bij mezelf toen ik vier jaar oud was.”

Lees ook: Het kapsel waar alle celebs nu mee lopen

Bron: Popsugar beauty, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook