Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Rihanna blaast publiek omver met killer performance tijdens Brit Awards.

Het was even spannend of de zangeres wel kwam opdagen. Na het afzeggen van haar optreden bij de Grammy’s, op vijftien februari, verplaatste ze ook al acht van haar tour shows naar midden mei. Gelukkig was ze gisteren on fire en liet ze een verpletterende indruk achter. Het was inmiddels alweer vier jaar geleden dat ze voor het laatst op een Brits podium stond. Ze begon met het nummer Consideration en haalde vervolgens surprise guest Drake erbij voor Work.

Liam Payne deelt sexy Instagram kiekje

Well hello there, Liam. De One Direction zanger maakte al zijn fans zielsgelukkig toen hij gisteren een wel héél sexy kiekje op Instagram plaatste. Op de foto is zijn getrainde bovenlichaam met killer abbs en een dosis borsthaar te bewonderen. “Klaar met trainen, nu naar de #Britawards2016”, zet Liam in de beschrijving van de foto.

A$AP Rocky aangevallen in lift

Rapper A$AP Rocky is voor een concert in Auckland, Nieuw-Zeeland. Midden in de nacht besloot hij samen met een aantal dames de lift in het hotel te pakken, om naar zijn kamer te gaan. Voordat de liftdeuren sloten, wilden er nog drie mannen mee, maar de rapper vertelde hen dat er geen plek meer was. De mannen pikten dat niet en begonnen op hem in te slaan. Hij is geslagen in zijn gezicht en tegen zijn hoofd, terwijl hij de vrouwen probeerde te beschermen. De beveiliging werd direct ingeschakeld en heeft één verdachte opgepakt. Of hij ernstige verwondingen heeft opgelopen, is niet duidelijk.

Bron: TMZ.com, Hollywoodlife.com, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook