‘Katja Schuurman gaat trouwen’

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn tot over hun oren verliefd. Zó erg, dat Katja op vakantie een enorme verrass...

Lees ook

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn tot over hun oren verliefd. Zó erg, dat Katja op vakantie een enorme verrassing van haar liefje kreeg, schrijft Telegraaf.

Daar komt de bruid…

Katja deelde meerdere foto’s van hun romantische vakantie in het zonnige Turkije. Eén ding ‘vergat’ ze alleen te vertellen: Freek heeft haar naar verluidt ten huwelijk gevraagd!

Tijdens hun vakantie in het zonnige oord is Freek op zijn knie gegaan, zo gaan de geruchten. Vrienden vertellen: “Ze zaten in een luxe hotel in Turkije. Daar heeft Freek haar gevraagd met hem te trouwen.” Katja zou geen moment hebben getwijfeld en meteen ja hebben gezegd. Volgens de krant zullen ze deze zomer in het huwelijksbootje stappen.

Eerder liet Katja al weten dolgelukkig te zijn met de 14 jaar jongere Freek, al gelooft ze eigenlijk niet in ware liefde. “Ik hoop niet dat het maar voor tien jaar is. Aan de andere kant geloof ik niet echt in de ware.” Daar lijkt ze inmiddels heel anders over te denken!

Tien jaar geleden

Precies tien jaar geleden trouwde Katja in Frankrijk met Thijs Römer. Begin vorig jaar werd bekend dat Katja Schuurman en Thijs Römer gingen scheiden. Het acteurskoppel was ruim acht jaar getrouwd, maar de laatste jaren niet meer gelukkig, vertelde Katja. “Bij de bruiloft zeiden Thijs en ik: tot de dood ons scheidt. En zo dachten we ook echt, heel romantisch, heel intens. Maar uiteindelijk hield het geen stand. Het werkte gewoon niet meer.”

Maar dat betekent niet dat ze vervelend uit elkaar zijn gegaan. “We gaan nu goed met elkaar om, Thijs en ik, we zijn vrienden, zullen nooit uit elkaars leven verdwijnen. En we hebben natuurlijk een prachtdochter.” Ook zouden Thijs en Freek het prima met elkaar kunnen vinden.

Update

Katja heeft inmiddels gereageerd op de geruchten en laat weten dat ze niet verloofd is. “Trouwen zou zomaar iets heel moois kunnen zijn, in de toekomst, maar is nu niet aan de orde.”

Lees ook: Katja Schuurman en Freek aangehouden door de politie

Bron: Telegraaf, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook