Geweldig nieuws voor alle McDonald’s frietsaus fans!

Sta jij bij de kassa van McDonald's ook iedere keer te twijfelen of de dat extra bakje frietsaus moet kopen, of dat...

Lees ook

Sta jij bij de kassa van McDonald’s ook iedere keer te twijfelen of de dat extra bakje frietsaus moet kopen, of dat je er aan één genoeg hebt? Je bent niet de enige… Gelukkig komt daar nu verandering in, McDonald’s maakt het formaat van de bakjes namelijk bijna dubbel zo groot!

Sausje erbij?

Het lijkt erop dat McDonald’s de smaak te pakken heeft! Afgelopen maand introduceerden ze de nieuwe combinatie van frietjes en witte of melk chocoladesaus in Japan. Nu lanceren ze het grotere formaat van de frietsausbakjes (in Nederland!). Voorheen bevatten de bakjes ‘slechts’ 20 ml saus. Vanaf nu zullen de bakjes een inhoud van 35 ml bevatten, bijna twee keer zo groot dus. Een woordvoerster van McDonald’s laat aan het AD weten dat ze de bakjes vergroot hebben om duidelijk en transparant naar de gasten toe te zijn. Veel klanten hadden namelijk aan één bakje net niet genoeg en vonden twee vaak te veel, of wilden er geen geld aan uitgeven. Dat is nu verleden tijd.

Over de prijs van de bakjes is nog niets bekend. De franchise ketens mogen zelf bepalen hoeveel geld ze voor een sausje vragen.

Lees ook: Eeks! Zó ziet een Happy Meal er na 6 jaar uit

Bron: Telegraaf.nl, Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook