Deze man schopte z’n huisgenoot eruit, maar wat-ie toen in zijn kamer vond…

De Australische Rohan James kreeg afgelopen week de schrik van z'n leven. Hij bezit een huis Melboure en verhuurde ruim...

Lees ook

De Australische Rohan James kreeg afgelopen week de schrik van z’n leven. Hij bezit een huis Melboure en verhuurde ruim drie jaar een kamer aan zijn huisgenoot. Uiteindelijk wees Rohan zijn huurder de deur, omdat hij een enorme betalingsachterstand had. Toen vervolgens zijn kamer betrad om ‘m leeg te halen, kreeg hij een heel nare verassing. In de kamer vond Rohan namelijk meer dan 200 flessen gevuld met urine en blikjes cola gevuld met gebruikte condooms.

OMG

Naar eigen zeggen probeerde Rohan meerdere keren een afspraak te maken met de huurder, zodat hij zijn kamer leeg kon halen. Hij liet echter nooit wat van zich horen. “Op een gegeven moment had ik er zo’n genoeg van, dat ik de sloten liet vervangen en zelf de kamer inging”, vertelt hij aan Mirror UK. Wat hij toen zag, zal hij nooit vergeten. Stapels kleren, afhaalmaaltijddozen en flessen in verschillende vormen en maten gevuld met urine – hoewel de kamer een wastafel had en praktisch naast de badkamer was. “Ik was sprakeloos. Ik stond er alleen maar een paar minuten naar te kijken, voordat ik besefte wat ik nou eigenlijk zag. Eerst zag ik twee of drie flessen, maar toen ik beter keek, waren ze gewoon overal. Ik was woedend.”

“De flessen lagen overal”, vervolgt Rohan. “Toen ik bijkwam van de schrik, schatte ik dat er zo’n 100 flessen in de kamer lagen, uiteindelijk lag dit aantal op 200.” Toen hij de kamer doorspitte, vond hij ook een penispomp. Rohan denkt dat dat hem hielp om in de flessen te urineren. Rohan kan de gebeurtenis nog steeds niet bevatten. “De afgelopen dagen verloor ik mijn gevoel voor humor, maar uiteindelijk kan ik er wel om lachen. Vooral als ik zie hoe geschokt mensen op het verhaal reageren.” Bekijk HIER de foto’s van de staat waarin de kamer verkeerde.

Bron: Mirror.UK, Beeld: iStockphoto

Lees ook: De lege kamers van MH17 slachtoffers

Laatste nieuws

Zie ook