Victoria Beckham gaat voor een nieuwe look

Sexy doch stoer en preppy maar altijd on trend, aan haar ene arm bungelt een tas van Hermès, haar ogen worden bedek...

Lees ook

Sexy doch stoer en preppy maar altijd on trend, aan haar ene arm bungelt een tas van Hermès, haar ogen worden bedekt met een grote donkere zonnebril en ze paradeert dagelijks op torenhoge hakken. Ja, Victoria Beckham staat bekend om haar signature (kleding)stijl. Maar daar lijkt nu verandering in te komen, want ze laat haar killer heels voorlopig in de kast staan.

Sneakers

De ontwerpster lijkt tegenwoordig wat meer voor comfort te kiezen en ze verruilt daarom maar al te graag haar hakken voor platte schoenen. “Als werkende moeder kan ik gewoon niet de hele dag rondhuppelen in schoenen met hakken van vijftien centimeter”, zegt ze in een interview met de Britse krant The Telegraph. De vrouw van David Beckham liep jarenlang dagelijks op hoge hakken, waardoor een bot in haar voet vergroeide. Doktoren hebben haar eerder gewaarschuwd dat ze daarom liever voor platte stappers kon kiezen, en die woorden lijken nu tot haar doorgedrongen te zijn. Een jaar geleden vond ze dat nog vreselijk, maar inmiddels heeft Vic platte schoenen geaccepteerd.

Ook David ziet haar graag op platte schoenen. Zo vertelde hij eerder in een interview: “Ik hou meer van haar laid-back look. In een jeans en met sneakers ziet Victoria er het mooist uit. Soms doet ze de Converse gympen aan van één van onze zoons, maar mijn favoriet is een jeans met Stan Smiths.”

Lees ook: Dé 6 musthaves van Victoria Beckham

Beeld: Getty, Bron: The Telegraph

Laatste nieuws

Zie ook