Marly van der Velden verlaat Amsterdam

Met de verkoop van haar appartement in Amsterdam gaat het helaas niet goed. Toch laat Marly van der Velden zich niet uit...

Lees ook

Met de verkoop van haar appartement in Amsterdam gaat het helaas niet goed. Toch laat Marly van der Velden zich niet uit het veld slaan. Samen met vriend Mike en dochtertje Sammy-Rose, waarvan Marly in 2014 is bevallen, verruilt ze de hoofdstad voor het Gooi.

Huisje, boompje, Gooi

Marly was van haar kleine appartement in de Pijp al verhuisd naar de Amsterdamse wijk IJburg, maar heeft nu besloten weer haar koffers te pakken voor een mooie eengezinswoning in Blaricum, het Gooi. Het nieuwe optrekje heeft maar liefst vier slaapkamers en één badkamer. Ook zit er een luxe keuken in en zijn en genoeg parkeerplaatsen voor de deur.

De woning is nog zo nieuw, dat er het een en ander gedaan moet worden. Zo zit er nog geen tuin aan het huis en is de wijk zelf ook nog niet helemaal klaar. Ondanks dat zullen ze het ongetwijfeld naar hun zin hebben in de kindvriendelijke nieuwbouwwijk.

Oude woning

Al enige tijd probeert de GTST-actrice haar tweekamerappartement in de Pijp te verkopen. Even leek het erop dat het appartement verkocht was, maar toen trok de koper zich terug. Daardoor moest er, ter compensatie, wel een bedrag van €4.000 euro aan Marly betaald worden. Het appartement staat nog altijd te koop.

Lees ook: Marly van der Velden openhartig over eetstoornis

Bron: Bekendeburen.nl, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook